NetCare AB
  
Avancerad sökning 
kundvagn
kundvagn
beställ
beställ
hjälp
hjälp
  Välkommen! Använd sökfunktionen eller klicka på de avdelningar du är intresserad av. Missa inte vårt diskussions/supportforum! Datum:  
PSXCARE - Iphone - PC - Laptop - TV-spel - Reparera - Laga - Modifiera - Uppgradera - Chippa - Södermalm - Stockholm - Sverige Köpvillkor

Beställning

Beställer gör du enklast med vårt kundvagnssystem. Klicka på de olika avdelningarna i den vänstra menyn eller använd sökfunktionen för att hitta de varor du vill beställa. Klicka sedan på knappen "Lägg till i kundvagnen".

När du lagt allt du vill beställa i kundvagnen klickar du på ikonen "beställ" högst upp till höger och får sedan ange adressinformation, leveransmetod och betalningssätt.

En fördel med att använda kundvagnssystemet är att du snabbt kan se den ungefärliga fraktkostnaden, samt att du kan välja att betala med t.ex. faktura.

Om du av någon anledning vill skicka din order per email, så är adressen psxcare@netcare.se.

Naturligtvis kan du beställa på telefon 08-643 26 13.


Prisinformation, fraktavgifter och leveranstid

Alla priser inkluderar svensk moms. Vid leverans till länder utanför EU (t.ex. Norge) drar vi av momsen från priset, då betalar du istället lokal moms och tull i samband med leveransen.

Vi reserverar oss för prisförändringar eller felaktigt angivna/uträknade priser eller fraktkostnader - om så skulle vara fallet kontaktar vi kunden och kommer överens om ett nytt pris eller annulerar beställningen. Samma sak gäller om vi upptäcker att en produkt som tagit slut inte går att få tag på från våra leverantörer.

Postens avgifter tillkommer på alla leveranser.


AfterPay
Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med AfterPay (bifirma till arvato Finance AB) (nedan "AfterPay").
Betalningsvillkor är 14 dagar och en fakturaavgift om 25:- tillkommer.

För att kunna betala mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. För fullständiga fakturavillkor se här.

Fakturan skickas separat.

Vid försenad betalning skickar AfterPay en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Ni debiteras även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.

Afterpays behandling av personuppgifter
Vid köp med faktura kommer AfterPay behandla dina personuppgifter som personuppgiftsansvarig. Personuppgifterna behandlas bland annan för fullgörande av avtalet, samt för att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll. För mer detaljerad information om AfterPays behandling av personuppgifter och dina rättigheter i samband med behandlingen se här.


NetCare AB reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

Genom AfterPay ges du möjlighet att dela upp din betalning. För information och fullständiga villkor läs mer här.

NetCare AB reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

För att starta delbetalning genom konto eller delbetalning behöver du göra en ansökan om kredit samt godkänna kontovillkoren. Detta gör du på www.myafterpay.se.

För information om nekande till kredit eller om du anser att du blivit felaktigt nekad, ring AfterPay.
Nedan avgifter gäller för AfterPay konto respektive AfterPay delbetalning.

Kontovillkor
Uppläggningsavgift 0 SEK
Aviavgift 29 SEK
Påminnelseavgift 60 SEK
Förseningsavgift 80 SEK
Månatlig kreditränta 1,63 %

Effektiv ränta konto

Om Kredittagaren till exempel handlar för 10 000 kr och delar upp betalningen på 12 månader kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 28,72 %. Det totala beloppet att betala blir i detta exempel 11 435 kr.

Delbetalningsvillkor

Antal månader
3
6
12
24
36

Uppläggningsavgift
95
195
195
295
295
SEK
Aviavgift
29
29
29
29
29
SEK
Påminnelseavgift
60
60 60 60 60 SEK
Förseningsavgift
80
80 80 80 80 SEK
Månatlig kreditränta
0
0
0,83
0,83
0,83
%

Effektiv ränta delbetalning
Om Kredittagaren till exempel handlar för 10 000 kr och väljer att dela upp betalningen på 12 månader kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 21,85 % Det totala beloppet att betala blir i detta exempel 11 090 kr.

Besök www.afterpay.se/sv/terms-and-conditions för fullständiga villkor.
Logga in på www.myafterpay.se för dina betalningsalternativ.
Normalt skickar vi din order samma dag om du beställer före 15.00, vid extremt hög belastning kan det ta 1-2 dagar innan vi skickar paketet.

Större paket skickas med postpaket, hempaket eller företagspaket vilket du väljer vid beställningen.

Postpaket levereras till ditt postkontor, normalt 2 dagar efter att vi skickat det.

Hempaket levereras hem till dig på kvällstid, normalt 1-2 dagar efter att vi skickat.

Företagspaket levereras direkt till företag, normalt före klockan 16.00 dagen efter att vi skickar det. Är mottagaren privatperson så måste paketet hämtas på postkontoret.

Vill du absolut ha hem stora paket på 24 timmar, eller av någon annan anledning har bråttom med din order - ring! Har vi mycket att göra kanske vi inte hinner hantera sent inkomna beställningar från hemsidan.

Ej utlösta paket debiteras med de portokostnader som vi blivit drabbade av samt kostnader för administration och fakturering - dock minst 200:- för brev eller 350:- för paket. Ej betalda fakturor överlämnas till inkassobolag för indrivning. Kostnader för påminnelser och inkassokostnader tillkommer enligt gällande lagar.

För specialbeställda varor som vi normalt inte har på lager, eller på varor med nedsatt pris, debiteras fullt pris. Tips: Lös ut paketet och utnyttja din returrätt istället för att låta försändelsen ligga kvar på posten. Det tjänar du på i längden...

Öppet köp/ångerrätt m.m.

OBS! Innan du returnerar en vara, oavsett anledning, bör du kontakta oss så att du får ett returnummer samt instruktioner om hur du skall emballera och returnera varan. Du får gärna använda Konsumentverkets Standardblankett För Ånger om du vill.

Handlar du hos oss har du 14 dagars ångerrätt vid postorderköp. Vill du ha öppet köp på spel eller annan programvara måste du begära plombering vid köpet. Eventuella fraktkostnader för returen får du själv stå för.


- Ångerfristen är 14 dagar.
- Du behöver aldrig ange varför du ångrar dig
- Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan
- Ångerrätten gäller inte om förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagning eller datorprogram.
- Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den.
- Du får själv betala returkostnaden när du sänder tillbaka varan.

Om du trots allt testat en produkt och av någon anledning inte är nöjd - kontakta oss så kan vi oftast komma överens om byte till annan produkt eller återköp med eventuellt avdrag ifall vi måste sälja produkten till nedsatt pris för att kompensera nästa köpare.
 
Om du vill ha öppet köp på något du köper i butiken, säg till innan vi skriver ut kvittot. Öppet köp i butiken gäller efter överenskommelse, anledningen till detta är att vi kanske har en produkt med redan brutet emballage att erbjuda, eller så kan vi i vissa fall vill förse förpackningen med sigill som inte får brytas.
Garanti och reparationer

Vi lämnar ett års garanti för fabrikationsfel på alla varor. Garantin täcker inte normalt slitage, ej heller vissa typer av reservdelar som t.ex. laserenheter som lätt tar skada av felaktig hantering. Vissa produkter har två års fabriksgaranti.

Om kunden själv öppnat/försökt reparera en vara så gäller ingen garanti. Vissa varor förser vi med sigill/klistermärken som direkt avslöjar om någon öppnat apparaten. Ta aldrig bort dessa klistermärken.

Vi accepterar inte returer som beror på att beställd vara inte fungerar/är kompatibel med kundens befintliga utrustning, exempelvis basenhet, tv-apparat eller PC. Är du osäker - fråga vår personal först, eventuellt kan vi erbjuda möjlighet att testa produkten med full returrätt.

Normalt får man en defekt vara utbytt eller reparerad omgående, alternativt hela inköpspriset tillbaka om endast ringa tid förflutit sedan inköpet samt varan inte ser använd ut och allt emballage finns kvar i gott skick.

Om varan måste skickas till tillverkaren för garantireparation, och reparationen tar längre tid än 4 veckor så brukar vi erbjuda en motsvarande vara till låns tills reparationen är klar. I vissa fall har du även rätt att häva köpet och få pengarna tillbaka om det tagit orimligt lång tid att få varan reparerad. Du har även rätt att häva köpet om vi efter 2 reparationsförsök inte lyckats åtgärda felet.

Vi sätter en ära i att i de fall då felet går att åtgärda i vår verkstad, försöka utföra reparationen direkt medan du väntar!

Vi står för alla fraktkostnader - kontakta oss för information om vilken typ av frakt som skall utnyttjas. Visar det sig att varan var felfri ersätts inte fraktkostnaden.

Returnerade varor skall vara väl emballerade, vi accepterar inte returer av felaktigt emballerade produkter. Fråga oss om du är osäker på hur du skall förpacka olika produkter!

Vid retur måste du först kontakta oss och beskriva felet för någon av våra tekniker. Ofta handlar det om handhavandefel eller någon inställning snarare än fel på produkten. Om vi inte kan lösa problemet via telefon ber vi dig skicka varan till oss för undersökning och åtgärd. Du får du ett returnummer som måste anges! Skriv returnumret, en utförlig felbeskrivning samt ditt namn, din adress och ditt telefonnummer på en lapp som du skickar med varan. Tag även en kopia på ditt kvitto och skicka med. Har du tappat bort kvittot, kontakta oss - har du köpt varan per postorder har vi kvar alla uppgifter om ditt köp och kan skriva ut ett nytt!

Om du gör en reklamation som vi inte accepterar och vi inte kan komma överens rekommenderar vi att du besöker Allmänna Reklamationsnämdens hemsida

Nytt från och med 2016 är att det finns en process för att hantera tvister som är gemensam för alla E-handlare inom EU. För mer information om detta, se Europeiska Unionens Online Dispute Resolution.

Personuppgiftspolicy

Om denna policy

Denna Personuppgiftspolicy förklarar vilka personuppgifter vi samlar in om dig för att vi skall kunna presentera våra webbsidor, supportforum samt leverera tjänster, produkter och support och hur vi behandlar personuppgifterna. Den beskriver också dina rättigheter avseende behandlingen av dina personuppgifter och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

Personuppgiftsansvarig

NetCare AB, 556435-7506  är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Som personuppgiftsansvarig är vi ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter som vi samlar in genom våra webbsidor och tjänster.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi behöver behandla dina personuppgifter för att tillhandahålla dig våra tjänster. Vilka personuppgifter vi behandlar beror på vilka av våra tjänster du använder.

Information du ger oss

Du ger oss information när du:

 • Gör en beställning
 • Anmäler dig till nyhetsbrev
 • Registrerar dig i vårt supportforum
 • Kontaktar oss via email eller kontaktformulär
 • Kontaktar oss eller skriver meddelanden på vår facebooksida
 • Lämnar in något för service/reparation/modifikation i butiken
 • Skickar in något för service/reparation/modifikation via transportör.

Det kan vara följande information:

 • Personlig information och kontaktuppgifter- namn, adress, födelsedatum, tel.nr, emailadress etc.
 • Betalningsinformation –fakturainformation, kontonummer etc.

Information vi samlar in när du använder våra tjänster

När du använder våra tjänster kan vi komma att samla in följande information om dig.

 • Information om varor/tjänster - detaljer om det du beställt (t ex ordervärde, produktgrupp, varans värde och, om tillämpligt, metod för begäran och leveranstyp)
 • Historisk information –dina köp, betalningar, kredithistorik
 • IP adress
 • Datum och tid när du besökte vår hemsida
 • Från vilken webbsida du kom till vår hemsida
 • Enhetsinformation, information om den tekniska enheten som använts exempelvis modell, cookie ID, webbläsare, operativsystem etc.
 • Geografisk information –var du befinner dig

Informationen du ger oss, såväl som information om varorna/tjänsterna och din finansiella information, är nödvändig för att vi skall kunna tillhandahålla våra tjänster. Övrig information vi samlar in är generellt sett nödvändig för andra syften, såsom beskrivet nedan.

4. Varför behandlar vi dina uppgifter och hur länge lagrar vi dem?

Vi behandlar dina personuppgifter för nedanstående ändamål. Du kan nedan även se hur länge vi sparar informationen.

NetCare AB kan komma att behandla dina personuppgifter för att:

Administrera dina betalningar, de tjänster du använder och kundförhållandet för fullgörande av avtal enligt Artikel 6.1 b GDPR. Behandlingen av dina personuppgifter krävs för att vi och du ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och avtalet kan inte ingås. Lagringstid är 3 år.

Vi måste följa relevant lagstiftning avseende bokföring enligt Artikel 6.1 c GDPR (Fullgörande av rättslig förpliktelse). Lagringstid är 7 år.

Kundkommunikation

Dina personuppgifter kan komma att användas för kommunikation med dig såsom att skicka dig meddelanden avseende våra tjänster och för att kontakta dig i frågor rörande vår kundtjänst eller våra tjänster.


Vilka rättigheter har du?

Tillgång: Du kan begära en kopia av den information vi håller om dig.

Korrigering: Vi vill se till att dina personuppgifter är korrekta och aktuella. Du kan be oss att korrigera eller ta bort information som du tycker är felaktig.

Radering: Du kan begära att vi raderar din information. Vi kanske inte kan ta bort din information direkt, till exempel när vi fortfarande behöver det för att kunna erbjuda dig våra tjänster. Vi får inte radera information om dig som lagen kräver att vi behåller.

Begränsad behandling: Du har i vissa fall rätt att få behandlingen av dina personuppgifter begränsad i enlighet med Art. 18 i GDPR.

Invändning: Du har i vissa fall rätt att invända mot behandling av dina personuppgifter i enlighet med Art. 21 i GDPR.

Dataportabilitet: Om dina personuppgifter behandlas automatiserat för fullgörande av vårt avtalsförhållande har du rätt att begära överföring av dina personuppgifter i ett maskinläsbart format till en annan personuppgiftsansvarig.

Återkallande av samtycke: Om behandlingen av din information är baserad på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke, utan att det påverkar lagligheten av behandlingen med samtycke som laglig grund innan det återkallats. Du kan göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till: puansvarig@netcare.se.

Klagomål: Du kan när som helst göra ett klagomål hos oss eller din lokala dataskyddsmyndighet: Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, datainspektionen@datainspektionen.se.

Överföring av personuppgifter utanför EU/EES

Vi överför inte dina uppgifter utanför EU eller EES.

Vem delar vi dina personuppgifter med?

Vi kan komma att överföra eller dela dina personuppgifter med utvalda tredje parter enligt följande.

 • Vi kan anlita en tredjeparts tjänsteleverantör (orderbehandlare, t.ex. datacenter) för de ändamål som beskrivs i denna policy. Tjänsteleverantörer har bara tillgång till dina uppgifter i den utsträckning och under den tid som är nödvändig för att utföra respektive tjänst.
 • Vi kan överföra din information till leverantörer och underleverantörer för utförandet av våra avtalsförpliktelser med dig och för våra ändamål som beskrivs i denna personuppgiftspolicy.
 • Vi kan dela din information med kreditupplysningsföretag, förmedlare av betalningstjänster och leverantörer av identitetskontroller i syfte att bedöma din kreditpoäng när du ansöker om att använda en av våra betalningsmetoder och för att bekräfta din identitet och adressinformation.
 • Vi kan avslöja nödvändig information till myndigheter som polisen, skattemyndigheten eller andra myndigheter om lag kräver att vi gör det.
 • Vi kan komma att avslöja din information när det krävs av behöriga myndigheter eller andra myndigheter på ett sätt som bygger på gällande lagstiftning.

Om vi delar din information med sådana utvalda tredje parter, vidtar vi alla rimliga lagliga, tekniska och organisatoriska åtgärder för att försäkra oss om att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och med en adekvat skyddsnivå när personuppgifterna överförs och delas med sådana utvalda tredje parter.

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi inte säljer dina personuppgifter till tredje part. Dessutom lämnar vi inte dina uppgifter till tredje part för direktreklam, distansförsäljning eller andra former av direktmarknadsföring, opinionsundersökningar eller marknadsundersökningar om inte du gett ditt samtycke till detta.

Måste du tillhandahålla dina personuppgifter?

När du sluter ett avtal med oss, handlar produkter och/eller tjänster av oss ​​måste du tillhandahålla de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna fatta beslut om godkännande av betalningsmetoden du har valt samt de uppgifter som i övrigt är nödvändiga för att fullgöra avtalet eller sådana uppgifter som vi är skyldiga att samla in enligt lag.

Utan dessa uppgifter kommer vi normalt inte att kunna ingå/fortsätta avtalet eller leverera varor/tjänster. Vi kanske inte heller kommer kunna fortsätta att genomföra ett avtal och därför kanske måste säga upp det.

Hur ser vi till att dina uppgifter är säkra?

Vi är ett litet företag och använder normala tekniska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda din information mot obehörig tillgång, överföring, förstörelse eller annan obehörig behandling. Rätten att få tillgång till din information är begränsad till personal som behandlar din information i sitt arbete.

Andra webbsidor

Våra websidor kan länka till andra websidor Vi är inte ansvariga för behandlingen av personuppgifter eller innehållet på dessa websidor. Vi rekommenderar att du läser deras personuppgiftspolicy och villkoren för dessa websidor noga innan du använder dem.

Cookies och andra spårningstekniker

NetCare AB använder cookies. Cookies är små filer som tillfälligt sparas på den enhet du använder när du besöker våra hemsidor. De används för att samla in information om hur tjänster används, för att hålla reda på vad du lägger i kundvagnen samt se om du är inloggad i ditt kundkonto och/eller supportforumet. Cookies i sig innehåller inga personuppgifter men om du är inloggad på en dator som någon annan har tillgång till så kan dina uppgifter bli tillgängliga. Logga därför ut eller radera alla cookies om du använder någon annans eller en publik dator.

De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt, men det går att hindra genom att ändra dess inställningar. Använder du vår hemsida utan cookies kan funktionaliteten begränsas. Framförallt måste du vara försiktig med hur du delar de länkar som visas då dessa kan inkludera din sessions unika kod när denna inte går att lagra i en cookie. Då kan det t.ex. hända att någon som klickar på en länk till en produkt du tipsat om i sociala medier blir inloggad i din kundprofil och/eller eller ser din aktiva kundvagn.

Ändringar i vår Personuppgiftspolicy

Vi utvecklar kontinuerligt våra webbplatser och förbehåller oss rätten att ändra i vår Dataskyddspolicy. Sådana ändringar, vilka kan baseras på ändringar av gällande lagstiftning, meddelas här. Vi rekommenderar därför att du läser denna Dataskyddspolicyn regelbundet.

Frågor om personuppgiftsbehandling

Om du har några frågor avseende denna personuppgiftspolicyn eller andra frågor kring behandling av personuppgifter vänligen kontakta puansvarig@netcare.se.

Denna Personuppgiftspolicy uppdaterades senast 2018-05-25
Hur vi hanterar de uppgifter du lämnar

Vi registrerar namn och adressuppgifter samt de varor du som kund beställt från oss. Om du handlar med kreditkort från vår hemsida registrerar vi även ditt personnummer vilket används för kontroll mot folkbokföringens adressregister. Personnumret lagras inte i vårt kundregister om du inte är upplagd som kredit/fakturakund.

Vi säljer inte uppgifterna vidare till andra företag.

Vi skickar nyhetsbrev till kunder som handlat av oss och som angett sin emailadress. Om man inte vill ta emot nyhetsbrevet är det bara att klicka på en länk för att spärra sin adress mot framtida utskick.

Vi kan även göra utskick av reklam för våra produkter via post. Om du inte vill ta emot sådan reklam går det bra att kontakta oss så spärrar vi din adress mot dessa utskick.

Du kan givetvis kontakta oss för att begära att vi rättar eller tar bort uppgifter. Du har rätt att en gång per år begära utdrag om de uppgifter vi registrerat om dig.

Cookies

"Cookies" är små filer som din internetbrowser lagrar på din hårddisk på begäran från vissa hemsidor du besöker.

Vår hemsida använder "cookies" för att hålla reda på "kundvagnen" med varor. Om du spärrar "cookies" från vår hemsida kommer kundvagnen fungera ändå, men istället används en såkallad sessionsvariabel vilken syns i adressfältet.

Se till att inte klistra in t.ex. en länk till några av våra produkter när du mailar någon eller tipsar om någon av våra produkter utan att först ta bort sessions-id nyckeln, annars kan någon komma in i din egen kundvagn tills nyckeln inaktiverats.

Det lagras även en "cookie" om du använder vårt "Live chat" supportsystem. De frivilliga uppgifter om namn, ärende osv du matar in i samband med chatten sparas i en databas tillsammans med allt som skrivs i chatten. Cookien innehåller ett ID som gör att vi kan se tidigare förfrågningar om en kund använt supportchatten flera gånger.

Vårt supportforum använder en cookie för att hålla reda på att du är inloggad, annars hade man behövt mata in namn och lösenord varje gång man skriver ett nytt inlägg.

För att radera alla cookies från t.ex. Internet Explorer, välj menyvalet Verktyg, Internet alternativ..., klicka på knappen "ta bort cookies"Företagsinformation

Hemsida, postorder och butik drivs av:

NetCare AB
Organisationsnummer 556435-7506
Kontaktperson: Hansi Blomberg 08-643 26 13This site and all contents are ©2014 NetCare AB
Allt innehåll på sidorna i denna internetbutik är ©2014 NetCare AB i Stockholm
Email: psxcare@netcare.se   Telefon: 08-615 21 60

Antal kunder i webshoppen just nu: 96
Högsta antal kunder i webshoppen samtidigt: 7068 (2012-07-12)