NetCare AB
  
Avancerad sökning 
kundvagn
kundvagn
beställ
beställ
hjälp
hjälp
  Välkommen! Använd sökfunktionen eller klicka på de avdelningar du är intresserad av. Missa inte vårt diskussions/supportforum! Datum:  
PSXCARE - Iphone - PC - Laptop - TV-spel - Reparera - Laga - Modifiera - Uppgradera - Chippa - Södermalm - Stockholm - Sverige Nintendo Wii Custom Modifikation

Custom Modifikation

Vilket modifiering ska jag välja på mitt Wii?

PROGRAMPAKET - Softmod

Om du vill så kan vi softmodda ditt Wii med vårt programpaket för 495kr. Det innebär att vi gör en mjukvaruinstallation på Wiiet med Homebrew Channel samt lägger in följande program på ett SD-minneskort som ingår i priset:

Gecko: Gör det möjligt att köra spel från andra regioner. Stödet i Gecko är bättre än de som modchippen har samt att den fungerar på en uppdaterad Wii.
MPlayer CE: MPlayer CE är en mediaspelare som kan spela upp DVD-filmer, media via nätverket, media från USB-hårddisk/minne och media från SD-kortet. För mer information hur du ställer in och använder MPlayer CE får du läsa deras readme som ligger på SD-kortet som följer med.

Själva programvarorna är gratis och man kan installera den själv om man läser på lite och har rätt verktyg.
När man har Homebrew Channel installerat på Wiiet får man tänka på att inte uppdatera Wiiet, för då slutar programmet fungera

CHIP
Vi erbjuder ej chip till WII längre.This site and all contents are ©2014 NetCare AB
Allt innehåll på sidorna i denna internetbutik är ©2014 NetCare AB i Stockholm
Email: psxcare@netcare.se   Telefon: 08-615 21 60

Antal kunder i webshoppen just nu: 28
Högsta antal kunder i webshoppen samtidigt: 7068 (2012-07-12)