Skicka apparater till oss för reparation

 

Vill du skicka din
Mobiltelefon / Tv-spelskonsoll / Dator / Laptop
eller annan elektronik till oss för reparation/modifikation?

(Det går givetvis bra att lämna in direkt till vår butik, denna sida är främst till för att informera om hur man gör för att skicka hit saker för reparation/modifikation med posten)

 

OBS! Butiken har NY adress!

Vi har flyttat till
Tomtebogatan 4
T-Bana St Eriksplan - Uppgång Torsgatan

Vi finns alltså inte kvar i PC-Butiken City Stormarknad på Ringvägen vid Skanstull där vi haft vår verksamhet de senaste åren.

 

Gör så här:


Skriv ditt namn, din adress, ditt telefonnummer samt vad du vill att vi skall utföra för reparation/modifikation på en lapp. Du kan även passa på och beställa varor ur vårt sortiment genom att notera din beställning på lappen.

Denna lapp lägger du tillsammans med den apparat som skall skickas. Emballera väl. Använd originalkartonger ifall du har möjlighet, men se till att allt packmaterial är intakt. Skicka med fjärrkontrollen om du skickar en dvd-spelare. Informera TYDLIGT om apparaten kräver 110V e.dyl. Vi har gott om handkontroller, tv-kablar osv. till playstation och dreamcast, så dessa behöver du inte skicka med.

Posten kräver att man emballerar så väl att paketets innehåll tål ett fall från en meter utan att ta skada, och ersätter inte fraktskador om emballaget varit otillräckligt. Du tar all risk för frakten, både tur och retur. Vi kan inte ta på oss att förbättra emballaget när vi skickar tillbaka apparaten till dig.

Vi rekommenderar att man skickar paketet med fraktalternativet "Företagspaket 16.00" om man vill att vi ska börja med maskinen så fort som möjligt. Då måste du skicka maskinen direkt till vår butik.
 
Detta innebär att vi får paketet leverat direkt till vår dörr redan arbetsdagen efter du skickar det om du lämnar in det till ditt postkontor före 16.00.
 
Du kan även spara några kronor och skicka som "Postpaket". Det alternativet tar 1-3 dagar för att komma till vårt postkontor.
 
 
Sedan ligger paketet på postkontoret tills det blir utkört till oss. Utkörning av postpaket sker två dagar i veckan.

Spara paketkvittot. På detta kvitto finns ett kollinummer, oftast längst ner till höger. Med hjälp av detta kollinummer kan du på postens hemsida se exakt var paketet befinner sig i postens hantering.

Tänker du skicka med Schenker eller andra bolag än Posten använd vår gatuadress samt betala extra för utkörning, vi har begränsad möjlighet att åka och hämta paket som hamnat på olika utlämningställen för dessa speditörer.


Vår adress är:

NetCare AB
Tomtebogatan 4
113 39 Stockholm


Vår policy för reparationer är:

Kommer du till butiken får du ett preliminärt kostnadsförslag innan vi ens öppnar apparaten. Accepterar du kostnadsförslaget påbörjas felsökning och reparation.

Visar det sig då att reparation blir dyrare än det preliminära kostnadsförslaget kontaktar vi dig så får du välja om du vill acceptera kostnaden, eller om vi skall avbryta reparationen.

Avbryter vi reparationen debiteras 500:- för nedlagt arbete, eventuellt kan du välja att låta oss behålla apparaten för att plocka reservdelar. Eventuell montering av chip efter reparation görs till ordinarie pris.

Returfrakt tillkommer alltid, oavsett om apparaten gick att reparera eller inte. Du kan alltid välja att låta oss kassera apparaten om du inte vill betala returfrakt.