Xbox 360 Live Guldkort i 1 månads

Xbox 360 Live Guldkort i 1 månads

Xbox 360 Live Guldkort i 1 månads

Om produkten finns i lager skickas den senast arbetsdagen efter du beställt

Ring gärna om du har frågor om produkten
08-615 21 60

Vid köp på nätet har du 14 dagars returrätt


Xbox Live - Den enda platsen där alla spel, hela världen och alltid är... på.

• Spel i flerspelarläge - Spela mot vem som helst och när som helst i spel som Black Ops, Red Dead Redemption, Fifa 11, Forza 3. Alla Xbox 360-spel är Xbox Live-aktiverade.

• Kommunicera - Anslut, spela och tävla med miljontals spelare runtom i världen. Chatta med kompisar via ditt headset eller skicka textmeddelanden med inbjudningar, utmaningar eller glåpord. Snart kan du även skicka videomeddelanden.

• Xbox Live marknadsplats - Utvidga din spelupplevelse med kostnadsfria speldemos och trailers, och få nytt spelinnehåll som skins, teman, vapen, kartor och mycket mer.

• Alltid på - På Xbox Live händer det saker dygnet runt, med bland annat Spela och vinn, Spel med stjärnor och andra otroliga turneringar.

• Xbox LIVE blir ännu bättre med Kinect. Kinect ger liv åt Xbox LIVE-upplevelsen – du styr med kroppen och kan navigera i menyerna genom att svepa med handen. Ser du något som du gillar? Gör bara en rörelse med handen igen. Kraften i Xbox LIVE och magin i Kinect skapar tillsammans den ultimata Xbox-upplevelsen.

• Med Xbox LIVE blir din favoritunderhållning lättillgänglig. Luta dig tillbaka och hämta lite Hollywood-magi i HD till din Xbox 360 direkt från Video Marketplace, med otroliga 1080p och 5.1 surroundljud. När det gäller underhållning har Xbox LIVE något för alla smaker. 

• Med Xbox LIVE kan du hålla kontakten med vänner och familj så att du aldrig missar något. Du kan komma åt Facebook och Twitter eller chatta med video- och röstsamtal eller textmeddelanden direkt från din Xbox 360. Planera in en Xbox LIVE-fest och ha en kul kväll med filmer och spel tillsammans med familjen och kompisarna. Med Xbox LIVE är det enkelt att vara social.

(betalar du med kort så kan vi maila koden till dig välj alternativ hämta i butik och skriv i fritext fältet att du vill ha koden mailad)
Mer information:
Begagnad Nej
Utgått ur sortimentet Ja
Skriv din egen recension
Tack för att du vill skriva en recension av denna produkt. Du måste vara registrerad och inloggad för att göra detta. Vänligen Logga in eller registrera ett konto